Zelfstandig trouwambtenaar

Two be One is er voor iedereen die wil trouwen, geregistreerd partnerschap of ceremonieel.

Wat is mijn werkwijze.

Als zelfstandig trouwambtenaar vertel ik jullie unieke liefdesverhaal. Jullie liefde vertaal ik naar een persoonlijke onvergetelijke ceremonie. Elke liefde, elk verhaal is uniek.

Na email of telefooncontact maak ik een afspraak met jullie.

Ik begin met een vrijblijvende kennismaking, waarbij ik graag bij jullie aan tafel aanschuif. Tijdens deze kennismaking hoor ik graag wat jullie wensen en ideeën zijn over de invulling van de trouwceremonie. Graag denk ik met jullie mee, vertel ik hoe ik werk en wat jullie van mij kunnen verwachten. Daarna kunnen jullie nadenken of jullie voor mij willen kiezen.

Mochten jullie de kennismaking liever on line willen doen, dat is geen probleem dat kan via videobellen.

Zodra jullie mij als trouwambtenaar hebben gekozen, ga ik aan de slag en ontvangen jullie een aanbetalingsfactuur. Na ontvangst van de aanbetaling staat jullie huwelijk vast in mijn agenda en gaat de voorpret echt beginnen.

Een tweede afspraak wordt gemaakt om verder te kijken en te luisteren naar hoe jullie zijn, wat jullie voor elkaar voelen, wat jullie dierbaar is en wie jullie dierbaren zijn etc. etc.      Ook kijken we dan naar de invulling van jullie huwelijksdag waarbij ik het een en ander dan al voor jullie heb uitgewerkt n.a.v. het kennismaking gesprek. Als aankomend echtpaar krijgen jullie ook wat huiswerk van mij.

De week voor de bruiloft gaan we de laatste puntjes op de i zetten.

Daar waar het kan kunnen we voorafgaand aan de huwelijksdag een trouwceremonie repetitie doen. 

Op jullie trouwdag ben ik ruim op tijd aanwezig om de laatste voorbereidingen te treffen.

Als persoonlijk cadeau krijgen jullie van mij een persoonlijk trouwboek met de speech als herinnering van jullie unieke Liefdesverhaal.

Na jullie trouwdag neem ik weer contact met jullie op om te horen hoe jullie de trouwdag en de trouwceremonie en speech hebben ervaren. 

Tie the Knot

Dit is een oud keltisch gebruik om een verbintenis aan te gaan. Het symbool om iets te legaliseren. Omdat men toen nog niet kon schrijven, diende de knoop als een vervangend middel voor een contract. Zodra de knoop was gelegd was de deal rond.

De handen werden aan elkaar gebonden met touw of lint, waardoor het koppel een jaar en een dag met elkaar “verbonden” was. In deze tijd kon het paar uitzoeken of ze het wel of niet met elkaar uithielden. De ultieme relatie test.